Promover din app med trykt materiale in-store

Vil du have endnu flere kunder med i din app? Gennem dialog med kunderne på eftermarkedet og i salgsafdelingen, samt via opslag på sociale medier og nyhedsmails, skaber du øget synlighed og dermed interesse for appen, hvilket medfører flere app downloads. Vil du skabe endnu mere synlighed kan du med fordel supplere din promoveringsindsats med lækre specialdesignede tryksager, som passer til din forretning og brand(s).

Tryksager der skaber blikfang

Vi designer og leverer flotte indrammede plakater, som er skræddersyet til din forretning.

Plakaterne kan du med fordel bruge, hvis du vil dele alle jeres appfordele med kunderne, da formatet gør det muligt at vise både tekst, billeder/grafik og en QR kode til direkte download.

Du bestemmer selv hvilken størrelse du ønsker og vi kommer med et designoplæg, som passer til dit øvrige promoveringsmateriale. Vi varetager hele processen og leverer, efter endelig godkendelse, direkte til din adresse.

Stickers til gulve

Med gulvstickers der passer til din forretning og din(e) brand(s), bliver din app optimalt promoveret og dine kunder bliver mindet om at hente appen og få del i jeres kundefordele.

Denne type promoveringsmateriale gør det muligt for dig at synliggøre korte, præcise budskaber – eksempelvis om kunden har husket at hente appen. Tag en snak med kunden, når de går rundt i forretningen eller venter i jeres indskrivning – det er et samtaleemne, der er mindst ligeså smidigt som at tale om vejr og bilafgifter.

Går kunden fra butikken uden at i har talt om det, og specielt hvis de går glip af eventuelle stempler i fordelsprogrammet, kan det give negativ omtale. Kunderne vil altid gerne belønnes for deres loyalitet, og gennem appen får de direkte adgang til alle jeres kontante fordele.

Diskstickers

Med stickers på dine diske bliver dine kunder mindet om at hente appen.

Disse stickers gør det muligt for dig at få en samtale med kunden henover disken, og ganske kort kan du ridse op, hvordan kunden kan få adgang til alle de fordele, appen giver. Du kan også få QR koden trykt direkte på denne sticker, så din kunde nemt og hurtigt kan få downloadet appen.

Du bestemmer selv hvilken størrelse, der passer bedst til din forretning – vi leverer et designudkast, som du godkender, og herefter leveres tryksagen direkte til din adresse.

Flyers

Med flyers kan du uddele og fremvise appen i din forretning.

Du bestemmer selv det indhold og den størrelse, der passer bedst til din forretning – vi leverer et designudkast, som du godkender, og herefter leveres tryksagen direkte til din adresse.

Supplér din apppromovering

Når du bruger alle de muligheder du har for at promovere din app kan du sagtens komme langt og relativt hurtigt få dine kunder med ombord. Vi anbefaler altid at i internt træffer beslutning om hvordan i bedst muligt støtter op om indsatsen for at få flere kunder med i forretningen. Se nedenfor, hvordan vores best-in-class kunder løser den opgave i dag.

 • Ventetone

  Fortæl om appen på ventetonen. Eksempelvis "Vidste du, at du kan booke din næste værkstedstid via vores app"

 • Sociale medier

  Promovér appen med kundefordelene kontinuerligt via de sociale medier

 • Nyhedsmail

  Placér flyeren i alle de biler, der har været på værkstedet.

 • E-mail signatur

  Brug e-mail signaturen til at fortælle om appen og benyt et unik link til download.

 • Nyhedsmail

  Send en nyhedsmail til eksisterende kunder, med information om appen. Link direkte til appstore med et unikt link.

Vi designer og producerer professionelt promoveringsmateriale - specialdesignet til dig og din forretning

 • Indrammede plakater i høj kvalitet
 • Flyers til uddeling til dine kunder
 • Gulv- og diskstickers
 • Roll-ups
 • Øvrigt materiale kan produceres på forespørgsel